Is wijn een leuk kado?

Wijn een leuk cadeau

Wij krijgen vaak de vraag of wijn een leuk cadeau is om te krijgen, voor ons is dat natuurlijk een no-brainer. Voor ons is er geen leuker cadeau dan een leuke fles wijn of een heerlijke fles bubbels.

Wijn als kado laten versturen of laten bezorgen.

Laten inpakken

Bij ons is het ook mogelijk om de wijn als cadeau in te laten pakken. Dit kun je aangeven als opmerking bij de bestelling. Wij doen ook altijd een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Wil jij een specifieke tekst op het kaartje hebben? Laat dit dan als opmerking achter bij jouw bestelling en wij zorgen dat deze tekst op het kaartje komt.

Zo komt het cadeau ingepakt bij jou aan zodat je hem aan de ontvanger kunt geven of je kunt hem direct naar de ontvanger laten versturen.

Wijn als cadeau laten versturen

Wijn laten versturen of laten bezorgen per post.

Want ook dit is bij ons mogelijk. Tegenwoordig bestaat er speciale flessenpost die jouw cadeau veilig vervoerd en zorgt dat deze heel bij de ontvanger aan komt. Of je deze nu voor jezelf besteld of wijn als cadeau laat bezorgen, het is allemaal mogelijk. Zeker in deze tijd van social distancing is het leuk om een verrassing te laten bezorgen bij jouw vriendin waarmee je normaal regelmatig borrelt of die een jubileum te vieren heeft.

Social Distancing Borrel tip!

Het is nu nog erg lastig om met z’n allen bij elkaar te komen voor een borrel, laat bij jouw vriendinnen een fles van hun favoriete wijn bezorgen en doe een teams borrel. Vind je dat achter het scherm zitten maar lastig, maak er een spel van of pak er een aantal van onze borrelpraat vragen bij. Deze kun je vinden op onze Socials. Zo is het ijs binnen no-time gebroken en voor je het weet klets je als vanouds de tijd lekker weg. Het grote voordeel bij een borrel op afstand is dat je na het borrelen niet meer over straat hoeft.

Wijn als relatiegeschenk

Wijn is ook altijd een leuk relatiegeschenk. Of je hem nu als eindejaargeschenk gebruikt of om jouw relatie te feliciteren een fles wijn of bubbels wordt altijd gewaardeerd.

Direct een cadeau bestellen, ga dan hier naar onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *