Ingrediënten
750 ml. fles Wine 4friends Fierce Red wijn
200 ml. London Essence Ginger Ale
50 ml. Havana Club rum
50 ml. Cointreau
1 blikje 7-up (of andere lime frisdrank)
2 kaneelstokjes
4 eetlepels (fijne) suiker
Heel veel fruit, wij gebruikte:
1 sinaasappel
1 citroen
1 limoen
250 gr. aardbeien
100 gr. frambozen
2 (wilde) perziken
Bereidingswijze
Snij alle citrus fruit in schijfjes en al het zacht fruit in kleine stukjes.
Meng de Fierce Red wijn met de Havana Club Rum, Cointreau en de suiker en meng tot er geen suikerkristallen meer in zitten.
Zet het mengsel bij voorkeur minimaal 24 uur afgedekt in de koelkast, zo trekt het wijnmengsel lekker in het fruit.
Doe vlak voor het serveren de 7-up (of andere lime frisdrank) en de Ginger Ale bij het fuit/wijnmengsel. Serveer in een feestelijk glas met bijvoorbeeld een aardbei op de rand van het glas, een rietje en een takje munt.