Contact

Advies of vragen neem contact met ons op!

Adres

Weteringplein 36
3892 AM
Zeewolde

Bel Ons

06 28 22 97 92

06 28 48 96 84

E-mail

info@wine4friends.nl

 

Klantenservice

Als consument heeft u het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van een product deze, zonder opgaaf van redenen, te retourneren. Alleen ongeopende producten in originelen en onbeschadigde verpakking komen in aanmerking voor retourrecht. Wilt u een bestelling aan ons retourneren, dan kunt u gebruik maken van ons retourformulier. <>
De kosten voor het retour zenden komen voor uw rekening, u ontvangt het door u betaalde bedrag verminderd met de verzendkosten van ons retour.
Bewaar uw verzendbewijs goed tot u van ons bericht heeft ontvangen dat wij uw retour in behandeling hebben.

Heeft u een klacht? Dat spijt ons! Wat kunt u doen?
Wij lossen uw klacht graag samen met u op, bel ons of stuur een email naar info@wine4friends.nl. Vermeld in uw email in ieder geval uw order-/factuurnummer, uw naam en telefoonnummer en omschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. Wij nemen snel contact met u op om samen tot een oplossing te komen.

Alle op de website van Wine 4friends geplaatste informatie/inhoud inclusief teksten, prijzen, afbeeldingen en andere materialen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wine 4friends niet verplicht u hiervan op de hoogte te stellen.
Ondanks dat wij onze website met de grootst mogelijk zorg hebben samengesteld is deze onder voorbehoud van typefouten en vergissingen. Wine 4friends is niet aansprakelijk voor de gevolgen van dergelijke fouten. Ook kunnen er geen enkele rechten op gebied van garantie of prijzen aan dergelijke fouten worden verleend.Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Alle publicaties op deze website waaronder, maar niet uitsluitend, logo’s, teksten en afbeeldingen vallen onder het eigendomsrecht van Wine 4friends of diens licentiegevers. Het is nimmer toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wine 4friends of andere rechthebbenden, de op deze website geplaatste publicaties over te dragen, te vermenigvuldigen, te bewerken of te verspreiden.

U kunt onze wijnen bestellen via onze webshop of door contact met ons op te nemen via de email info@wine4friends.nl. Heeft u een horeca gelegenheid en heeft u interesse in onze wijnen, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@wine4friends.nl en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek..

Betaling geschiedt middels Mollie bij het plaatsen van uw bestelling. De kosten voor de transactie komen voor onze rekening, u betaald hier niets extra’s voor. Bestellingen via de email, Instagram of anderszins, worden door middel van een factuur in rekening gebracht en deze facturen dienen voor levering voldaan te zijn.

U kunt een bestelling, mits deze niet al verstuurd is, kosteloos annuleren. Indien u de bestelling annuleert, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Als wij (Wine 4friends) uw betaling al hebben ontvangen, dan zullen wij het aankoopbedrag na het retour ontvangen van de producten aan u terug overmaken. Helaas moeten wij in dit geval de verzendkosten wel in rekening brengen en deze komen niet in aanmerking voor restitutie. Alleen ongeopende en onbeschadigde producten worden terug genomen en komen in aanmerking voor restitutie..

Blijf op de hoogte!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.