Ons verhaal

Wij zijn 4 vriendinnen met een liefde voor Spanje, gezelligheid en elkaar. Onze wijn is een ode aan onze vriendschap en wij vinden dat iedereen vrienden of vriendinnen verdient zoals die van ons, dit is dan ook onze grote wens voor jou. Door onze wijn hopen wij een stukje liefde van onze vriendschap door te geven aan jou en jouw vrienden. Want wijn is het allerlekkerst als je deze drinkt samen met jouw vrienden.

Terug naar Javea

Wine 4friends is begonnen aan de kersttafel in december 2019. We zaten met onze vriendinnen en de mannen na te genieten van een overheerlijk kerstdiner. Met veel te volle buiken en al een aardige slok wijn achter de kiezen lieten we onze melancholie de vrije loop en we dwaalden af naar Javea, Spanje.

Vriendschap

De rest van het gezin van Mascha vloog zondagavond terug naar Nederland, waarna wij van Valencia naar Javea vertrokken. Daar zijn we met de vriendinnen voor het eerst een aantal dagen op vakantie geweest en daar onder de Spaanse zon heeft onze vriendschap een diepere betekenis gekregen. De lange zwoele avonden, genietend van al het heerlijks dat Javea te bieden heeft op culinair gebieden natuurlijk ook van de wijn. De diepzinnige gesprekken die we voerden maar zeker ook de momenten waarbij je moet vechten tegen het broekplassen van het lachen, waren episch en gaven een andere dimensie aan onze vriendschap. Tegen dit gevoel kan iets op.

Magie

In oktober 2018 was Mascha daar op vakantie met haar gezin en Elke had met haar loopgroepje een halve marathon gepland in Valencia, daar niet ver vandaan. Dit kon geen toeval zijn en we besloten er een aantal dagen met de meiden achteraan te plakken. Mascha kwam vanuit Javea naar Valencia en ook Helma en Mariella vlogen zaterdags naar Valencia toe. Elke werd door de meiden binnen gehaald en toen … magie!

Volg ons op Instagram

@wine.4friends

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.